Projektarbete : Teori Och Praktik : Med Sagan Om Diamanten Som Sprängdes
ISBN9789189449251
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareLennart Svensson
Publiceringsår2001-08-10
FörlagSantérus Förlag
Antal sidor256
SpråkSvenska

Häftad • 2001-08-10

Projektarbete : Teori Och Praktik : Med Sagan Om Diamanten Som Sprängdes

av Lennart Svensson

 • ISBN: 9789189449251
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2001-08-10
 • Förlag: Santérus Förlag
 • Antal sidor: 256
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare -52% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Carolina H
  159 kr

  Ny

 • Julia S
  159 kr

  Bra skick

 • Anna H
  259 kr

  Bra skick

Om Projektarbete : Teori Och Praktik : Med Sagan Om Diamanten Som Sprängdes

Boken Projektarbete : Teori Och Praktik : Med Sagan Om Diamanten Som Sprängdes släpptes år 2001 och är skriven av Lennart Svensson.

Den består av 256 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Santérus Förlag.

Köp Projektarbete : Teori Och Praktik : Med Sagan Om Diamanten Som Sprängdes begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 170 kr (52%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Idag ses projekt som lösningen på i stort sett alla problem kring utvecklingen av företag och förvaltningar, regional förnyelse, nationella handlingsprogram och internationellt samarbete. Det satsas hundratals miljarder på projekt i Sverige varje år. Vad beror denna starka tilltro till projektformen på? Forskning visar att de flesta projekt misslyckas. Är projekt ett förtäckt sätt att finansiera löpande verksamhet? Varför finns det i princip ingen uppföljning av nationella program och varför är lärandet mellan programmen obefintlig? Projektledare som misslyckas gång efter annan får ständigt nya uppdrag. Varför? Dessa är några frågor som diskuteras. Boken söker också besvara om det finns ett bästa sätt att bedriva projekt på. För- och nackdelar med planeringsstrategi, aktiveringsstrategi och nätverksstrategi belyses. Kan man lära ut förmågan att leda projekt? Slutkapitlet ”Sagan om diamanten som sprängdes” analyserar den speciella förmåga som en projektledare måste ha, men som så ytterst få besitter. Författarna har under lång tid bedrivit utvecklingsinriktad forskning.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr   Spara 52% mot nypris
Ny 329 kr