Projekt - Organisation för målorientering och lärande
ISBN9789144012438
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareLars Lindkvist, Christian Berggren, Jonas Hjelm, Christian Anderson, Nicolette Lakemond
Publiceringsår2001-05-27
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor328
SpråkSvenska

Häftad • 2001-05-27

Projekt - Organisation för målorientering och lärande

av Lars Lindkvist, Christian Berggren, Jonas Hjelm, Christian Anderson och Nicolette Lakemond

 • ISBN: 9789144012438
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2001-05-27
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 328
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Johan S
  209 kr

  Ny

 • Mikael A
  209 kr

  Bra skick

 • Madeleine H
  209 kr

  Bra skick

Om Projekt - Organisation för målorientering och lärande

Boken Projekt - Organisation för målorientering och lärande släpptes år 2001 och är skriven av Lars Lindkvist, Christian Berggren, Jonas Hjelm, Christian Anderson och Nicolette Lakemond.

Den består av 328 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Projekt - Organisation för målorientering och lärande begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Svenska industriföretag, tjänsteföretag och offentliga organisationer väljer i allt högre utsträckning att bedriva verksamhet i projektform. Projektet som arbetsform har gått från att ha varit något av en undantagslösning för unika insatser till att idag framstå som en ”grundbult” i sättet att organisera stora delar av verksamheten inom företag och organisationer. Därmed har också behovet av kunskaper om projektstyrning och projektorganisation ökat dramatiskt. I denna bok behandlas ledning, organisering och lärande i olika typer av projekt. Genom att boken tydligt tar sin utgångspunkt i konkreta fallbeskrivningar och kopplar dessa till aktuell organisations- och projektforskning, lämpar den sig som lärobok på projekt- och organisationskurser inom ekonom-, ingenjörs-, civilingenjörs- och systemvetarutbildningar vid universitet och högskolor. Den är också väl lämpad att användas som kursbok i företagsintern vidareutbildning, och på universitetens externa kurser och ledarskapsprogram. Boken är även intressant för var och en som på egen hand vill fundera över projektorganisationens för- och nackdelar.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr
 Letar efter nypriser..