Project X : Anthology 1
ISBN9789127631908
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAstrid Jägfeldt
Publiceringsår1997-07-04
FörlagNatur & Kultur Läromedel
Antal sidor192
SpråkEngelska

Häftad • 1997-07-04

Project X : Anthology 1

av Astrid Jägfeldt

 • ISBN: 9789127631908
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1997-07-04
 • Förlag: Natur & Kultur Läromedel
 • Antal sidor: 192
 • Språk: Engelska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Erol K
  109 kr

  Ny

 • Tatjana S
  128 kr

  Bra skick

Om Project X : Anthology 1

Boken Project X : Anthology 1 släpptes år 1997 och är skriven av Astrid Jägfeldt.

Den består av 192 sidor och är skriven på engelska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Läromedel.

Köp Project X : Anthology 1 begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I Project X uppmanas eleverna ständigt att välja, reflektera och ta ställning. X:et i namnet markerar alla de möjligheter som bjuds att utforma sin egen kurs utifrån egna intressen, ambitioner och kunskaper. Anthology Texterna är samlade i fem avsnitt (units) som tar upp olika aspekter av ett givet tema. Varje unit inleds med ett konstverk som tillsammans med musik och inspelade frågor introducerar temat. Ett bilduppslag i varje unit tjänar som språngbräda till projektarbete i vidare bemärkelse. Workmate med elev-cd Hjärtpunkten i Project X är Workmate. Det är från denna bok alla aktiviteter utgår. Den ska inspirera och ge eleverna uppslag som leder fram till målen för A-kursen och, så småningom, B-kursen. Här finns ett stort antal uppgifter, fler än vad som är brukligt. Eleverna väljer tillsammans med läraren och kamraterna de uppgifter som stämmer med deras intressen och behov. I slutet av Workmate ligger en helt fristående grammatikkurs. Manual Till Project X hör en elevhandledning, Manual. Till den hänvisas gång på gång i marginalen i Workmate. Det inledande kapitlet i Manual handlar om motivation, inlärningssätt, arbetsformer och mål för studierna. Större delen av Manual kan fungera som en uppslagsbok som bl a tar upp de fyra färdigheterna listening, speaking, reading och writing. Lärarhandledning I den fylliga handledningen presenterar författarna tankarna bakom uppläggningen av Project X och ger utförliga förslag till hur man kan arbeta med materialet. Inspelningar Kassettband 1 är en box som innehåller sex kassetter. På fem av dem finns intalningar av texterna i unit 1–5 i Anthology 1. Den sjätte innehåller samma sak som cd:n i Workmate 1, dvs alla hörövningar som annonseras i Workmate 1. Kassettband 2 består också av sex kassetter, varav fem hör till unit 1–5 i Anthology 2. Den sjätte kassetten innehåller hörövningarna till Listening Skills, ett antal fristående prov som presenteras i Lärarhandledning 2. Till proven hör kopieringsunderlag som också finns i Lärarhandledning 2. Hörövningarna i Workmate 2 finns endast på elev-cd:n som följer med boken.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 109 kr
 Letar efter nypriser..