Programmeringsprinciper i Java - Exempel och övningar
ISBN9789144094403
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareFadil Galjic
Publiceringsår2013-10-11
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor696
SpråkSvenska

Häftad • 2013-10-11

Programmeringsprinciper i Java - Exempel och övningar

av Fadil Galjic

 • ISBN: 9789144094403
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-10-11
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 696
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -42% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Erik H
  259 kr

  Ny

Om Programmeringsprinciper i Java - Exempel och övningar

Boken Programmeringsprinciper i Java - Exempel och övningar släpptes år 2013 och är skriven av Fadil Galjic.

Den består av 696 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Programmeringsprinciper i Java - Exempel och övningar begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 147 kr (42%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Programmeringsprinciper i Java är en lärobok i grundläggande programmering och objektorienterad programmering. Det finns tre parallella spår genom boken: lättförståeliga konceptbeskrivningar, exempelprogram med sammanfattningar och förklaringar samt övningar som lyfter fram typiska programmeringssituationer. Genom att ett och samma ämne belyses på tre olika sätt underlättas och fördjupas inlärning och förståelse. Den första delen av boken omfattar grundläggande programmeringskunskaper. Datalagring och databearbetning, logik, ett programs organisation och klassbibliotek behandlas. En introduktion till algoritmer tar upp en central plats i boken. Avsnittet om algoritmer visar vägen från ett problem till dess lösning i form av ett program. Användning av objekt i olika sammanhang behandlas i den mellersta delen av boken. Objekten används i samband med teckensträngar och tal, och för hantering av undantagssituationer i ett program. Ett programs kommunikation med sin omgivning (standardinmatning och -utmatning samt filer) är ytterligare en situation där objekt används. Den avslutande delen går djupare in på objektorienterad programmering och presenterar strategier för att definiera egna typer av objekt. Vidare beskrivs arv, klasshierarkier och gränssnitt. Typoberoende programmering behandlas både i samband med klasshierarkier och i samband med gränssnitt. Programmeringsprinciper i Java kan användas som kurslitteratur för olika programmeringskurser, på såväl universitets- som gymnasienivå och kräver inga förkunskaper. Boken kan även användas av alla som på egen hand vill lära sig programmeringsprinciper och Java.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 200 kr   Spara 42% mot nypris
Ny från 347 kr