Programmeringsprinciper i Java - Del 2
ISBN9789144035956
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareFadil Galjic
Publiceringsår2005-03-15
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor582
SpråkSvenska

Häftad • 2005-03-15

Programmeringsprinciper i Java - Del 2

av Fadil Galjic

 • ISBN: 9789144035956
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005-03-15
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 582
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Daniel T
  259 kr

  Ny

Om Programmeringsprinciper i Java - Del 2

Boken Programmeringsprinciper i Java - Del 2 släpptes år 2005 och är skriven av Fadil Galjic.

Den består av 582 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Programmeringsprinciper i Java - Del 2 begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Detta är en lärobok i programmeringsprinciper och Java. Den kan använd as som kurslitteratur för olika programmeringskurser, både på universi tets- och gymnasienivå, men kan även användas av alla som på egen hand vill lära sig programmeringsprinciper och Java. Boken utgör ett fulls tändigt läromedel, som kan förstås och assimileras utan ytterligare hj älp. Inga förkunskaper krävs.Programmeringsprinciper i Java består av två separata volymer. Den första boken omfattar grundläggande programm eringskunskaper, och hjälper till att utveckla grundläggande programme ringsförmågor. I boken behandlas datalagring och databearbetning, logi k, ett programs organisation, klassbibliotek, objekt, undantagssituati oner i ett program, och ett programs kommunikation med sin omgivning ( standard input och output samt filer).Den andra boken omfattar mer ava ncerade kunskaper. Den går djupare i objektorienterad programmering, o ch presenterar strategier för att definiera egna typer av objekt. Vida re beskrivs arv, klasshierarkier och interface. Program med flera tråd ar, och kommunikation mellan två avlägsna program presenteras. Grafik och användargränssnitt ingår också i den andra boken.Båda böckerna utg ör tillsammans ett unikt läromedel i programmeringsprinciper och Java. Det finns tre parallella spår genom böckerna: naturliga och lättförst åeliga konceptbeskrivningar, exempelprogram med sammanfattningar och f örklaringar samt övningar som lyfter fram typiska programmeringssituat ioner. Varje spår är en fullständig enhet, och man kan lära sig genom att använda bara en av dessa tre komponenter. Men det bästa är att anv ända sig av alla tre komponenter parallellt.Till varje del kommer det att finnas övningsböcker, del 1 och del 2 samt exempelsamling.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 259 kr
 Letar efter nypriser..