Produktutveckling - Effektiva metoder för konstruktion och design
ISBN9789147052257
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareHans Johannesson, Jan-Gunnar Persson, Dennis Pettersson
Publiceringsår2005-01-11
FörlagLiber AB
Antal sidor544
SpråkSvenska

Inbunden • 2005-01-11

Produktutveckling - Effektiva metoder för konstruktion och design

av Hans Johannesson, Jan-Gunnar Persson och Dennis Pettersson

 • ISBN: 9789147052257
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2005-01-11
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 544
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Vilhelm W
  259 kr

  Bra skick

Om Produktutveckling - Effektiva metoder för konstruktion och design

Boken Produktutveckling - Effektiva metoder för konstruktion och design släpptes år 2005 och är skriven av Hans Johannesson, Jan-Gunnar Persson och Dennis Pettersson.

Den består av 544 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Produktutveckling - Effektiva metoder för konstruktion och design begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Produktutveckling fyller behovet av en modern, grundläggande och syntesinriktad grundbok för högskoleutbildning inom industriell produktutveckling, konstruktion och design. I boken speglas den utveckling av produktutvecklingsmodeller och stödmetoder för konstruktion och design som har drivits både inom den akademiska världen och inom industrin. Den här boken har studenten nytta av under hela sin utbildning - och även som yrkesverksam konstruktör eller designer. Den kan användas både som inläsningslitteratur och som metodstödjande uppslagsverk vid projektarbeten. Läs mer Området produktutveckling karaktäriseras av tvärvetenskaplighet och syntes och skiljer sig från högskolornas traditionella teknikvetenskapliga analysämnen. Utöver produktutvecklingsprocessen behandlar boken relaterade kunskapsområden ur konstruktions- och designperspektiv: kreativitet, visualisering - kommunikation, ergonomi, materialteknik, tillverkningsmetoder, hållfasthetsdimensionering, produktkalkylering, projektplanering och immaterialrätt. Bokens författare är erfarna lärare och forskare inom området med lång erfarenhet av industriell produktutveckling och samarbete med industrin. I denna andra reviderade upplaga har flera helt nya avsnitt tillkommit: - Funktionella produkter - produkter med integrerat tjänsteinnehåll - Designmetodik inom interaktions- och tjänstedesign - "Lean" produktutveckling - Distribuerad produktutveckling - Set-Based Engineering - STEP-Express - Reversed Engineering - Miljödriven produktutveckling - Meritparametrar för materialval - Ytterligare exempel på utformning av svetsade stålkonstruktioner Bildmaterialet är delvis omarbetat och hela textinnehållet är uppdaterat med omfattande omarbetning, speciellt av: - Produktinnovation och innovationsprocessen - Produktutvecklingsfilosofi, organisation och ledning - Upplevd kvalitet - Aktuella SS-EN-ISO standarder för kvalitets- och miljöledningssystem - Aktuella materialbeteckningar enligt SS-EN-ISO - Immaterialrätt, aktuell lagstiftning för patent och formskydd Om författarna Hans Johannesson och Jan-Gunnar Persson är professorer i maskinkonstruktion vid Chalmers respektive KTH och Dennis Pettersson är professor i industriell design vid LTU i Luleå.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 259 kr
 Letar efter nypriser..