Principbaserad redovisning (paket)
ISBN9789144090634
Upplaga5
FormatInbunden
FörfattarePeter Öhman, Torbjörn Tagesson, Anders Grönlund
Publiceringsår2013-01-18
FörlagStudentlitteratur
SpråkSvenska

Inbunden • 2013-01-18

Principbaserad redovisning (paket)

av Peter Öhman, Torbjörn Tagesson och Anders Grönlund

 • ISBN: 9789144090634
 • Upplaga: 5
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2013-01-18
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Viktor H
  549 kr

  Ny

 • Susan R
  559 kr

  Ny

 • Tommy N
  559 kr

  Ny

Om Principbaserad redovisning (paket)

Boken Principbaserad redovisning (paket) släpptes år 2013 och är skriven av Peter Öhman, Torbjörn Tagesson och Anders Grönlund.

Den är skriven på svenska Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Principbaserad redovisning (paket) begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 490 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Principbaserad redovisning är ett komplett och grundläggande läromedel i redovisning som baseras på hittillsvarande nationell och internationell normgivning.  Det innehåller lärobok, övningsbok samt webbplats med länkar och interaktiva uppgifter. Författarnas konsekventa tillämpning av erfarenhetsbaserad pedagogik gör läromedlet unikt och ger förståelse för redovisning i sitt sammanhang. Läsaren får följa ett fiktivt, men verklighetstroget, företag och se hur dess verksamhet återspeglas i redovisningen. I läroboken återges ett antal affärshändelser i episodform, samt förklaringar av de principer, teorier och begrepp som omfattas av episoden. Episoderna visar företagets bokföring och utgör grunden för ett bokslut, en årsredovisning och en räkenskapsanalys. Övningsboken följer lärobokens struktur och innehåller övningar med stegrande svårighetsgrad. Till övningsuppgifterna finns svar med fullständiga lösningsförslag. Principbaserad redovisning har en uppdaterad digital del med en digital version av såväl huvudbok som övningsbok, kapitelsammanfattningar, övningar och tentaliknande test. Fokus ligger på att studenten ska lära sig grunderna och komma väl förbredd till lektionerna men i den digitala delen går det också att fördjupa sina kunskaper bland annat genom att lösa caset PBR AB med hjälp av Visma eEkonomi. Instruktioner för hur man kommer den digitala delen finns på omslagets insida.  

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 490 kr
 Letar efter nypriser..