Praktisk skadeståndsbedömning
ISBN9789144067735
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareMarcus Radetzki
Publiceringsår2010-03-29
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor199
SpråkSvenska

Häftad • 2010-03-29

Praktisk skadeståndsbedömning

av Marcus Radetzki

 • ISBN: 9789144067735
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-03-29
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 199
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Rebecka B
  159 kr

  Bra skick

 • Nathalie F
  209 kr

  Ny

Om Praktisk skadeståndsbedömning

Boken Praktisk skadeståndsbedömning släpptes år 2010 och är skriven av Marcus Radetzki.

Den består av 199 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Praktisk skadeståndsbedömning begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I Praktisk skadeståndsbedömning ger författaren en överblick över skadeståndsrättens olika problemområden och det skadeståndsrättsliga regelverket. Dessutom får läsaren en grundläggande kunskap om tillvägagångssättet vid skadeståndsbedömning i konkreta fall. Framställningen, som är uppbyggd kring en modell för praktisk skadeståndsbedömning, är i första hand avsedd för läsare utan förkunskaper rörande det skadeståndsrättsliga regelverket. Bokens övergripande karaktär och dess klara inriktning mot metodiken vid praktisk skadeståndsrättslig problemlösning medför emellertid att den likväl kan nyttjas vid fördjupade studier i skadeståndsrätt. Den kan också användas av jurister och andra befattningshavare med behov av ett säkrare handlag vid skadereglering på skadeståndsrättslig grund. Den här fjärde upplagan är uppdaterad med hänsyn till lagändringar och nytillkommen rättspraxis. Praktisk skadeståndsbedömning ges ut i samarbete med IFU, en del av Executive Education vid Handelshögskolan i Stockholm.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..