Praktisk husbyggnadsteknik
ISBN9789144131580
Upplaga3
FormatDanskt band
Publiceringsår2019-08-01
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor120
SpråkSvenska

Danskt band • 2019-08-01

Praktisk husbyggnadsteknik

 • ISBN: 9789144131580
 • Upplaga: 3
 • Format: Danskt band
 • Publiceringsår: 2019-08-01
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 120
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

369 kr

Ej tillgänglig

399 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -43% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Mohammad B
  259 kr

  Bra skick

Om Praktisk husbyggnadsteknik

Boken Praktisk husbyggnadsteknik släpptes år 2019.

Den består av 120 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Praktisk husbyggnadsteknik begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 160 kr (43%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den här boken ger en översiktlig och praktisk beskrivning av hur ett hus kommer till och vilka komponenter som ingår i byggnaden. Boken ger en orientering i husbyggnadsprocessen, byggnadsdelar, material och begrepp för läsare utan förkunskaper inom området. Byggnadsfysik och förklaringar till varför man bygger på ett visst sätt presenteras endast på ett övergripande plan.Denna tredje upplaga har uppdaterats genomgående avseende begrepp, metoder och material.Praktisk husbyggnadsteknik är en introducerande bok för studenter inom samhällsbyggnad, fastighetsmäkleri och andra områden som kräver en allmän orientering i hur ett husbygge går till. Boken lämpar sig även utmärkt för den som står inför att bygga eller köpa hus för egen räkning.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 209 kr   Spara 43% mot nypris
 Letar efter nypriser..