Praktisk beskattningsrätt : lärobok i inkomstbeskattning
ISBN9789144118758
Upplaga24
FormatHäftad
FörfattareAsbjörn Eriksson
Publiceringsår2017-02-22
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor560
SpråkSvenska

Häftad • 2017-02-22

Praktisk beskattningsrätt : lärobok i inkomstbeskattning

av Asbjörn Eriksson

 • ISBN: 9789144118758
 • Upplaga: 24
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2017-02-22
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 560
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Jennie E
  359 kr

  Bra skick

Om Praktisk beskattningsrätt : lärobok i inkomstbeskattning

Boken Praktisk beskattningsrätt : lärobok i inkomstbeskattning släpptes år 2017 och är skriven av Asbjörn Eriksson.

Den består av 560 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Praktisk beskattningsrätt : lärobok i inkomstbeskattning begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 359 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Praktisk beskattningsrätt är en grundläggande lärobok i beskattningsrätt med tyngdpunkten lagd på företagsbeskattning och beskattning av kapitalinkomster. Ambitionen har varit att enkelt och konkret - men inte helt uttömmande - förklara de ofta komplicerade reglerna inom beskattningsrätt. Ett stort antal exempel underlättar förståelsen. Bokens karaktär gör den lämplig som en introduktion i ämnet och den passar därmed som kurslitteratur på grundläggande kurser vid universitet, högskolor och gymnasieskolor. Boken kan även vara användbar för praktiker, exempelvis medarbetare på banker, försäkringsbolag, samt redovisnings- och revisionsbyråer. Boken är uppdaterad med hänsyn till rättsläget januari 2017. Läroboken kompletteras av en Övningsbok i beskattning samt en bok med Lösningar till övningsbok i beskattning. Övningsböckerna är författade av Leif Edvardsson och Asbjörn Eriksson.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 359 kr