Perspektiv på sport management
ISBN9789188941633
FormatHäftad
FörfattareIngela Broberg
Publiceringsår2004-02-26
FörlagSISU Idrottsböcker
Antal sidor348
SpråkOdefinierat språk

Häftad • 2004-02-26

Perspektiv på sport management

av Ingela Broberg

 • ISBN: 9789188941633
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2004-02-26
 • Förlag: SISU Idrottsböcker
 • Antal sidor: 348
 • Språk: Odefinierat språk

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ronja N
  209 kr

  Bra skick

Om Perspektiv på sport management

Boken Perspektiv på sport management släpptes år 2004 och är skriven av Ingela Broberg.

Den består av 348 sidor. Boken är utgiven av förlaget SISU Idrottsböcker.

Köp Perspektiv på sport management begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

18 specialister ger utvecklande perspektiv på Sport Management i denna bok. Sport Management, vad betyder det egentligen? Vilka områden är det som ryms inom detta begrepp? Vilken bakgrund och vilken kompetens behöver en välutbildad sport manager ha? Är kompetensen i Sport Management viktig för att utveckla svensk idrott? Dessa och en hel mängd andra aktuella frågor kopplade till sport management får du spännande perspektiv på i den här periodens utvalda bok. Vem behöver kompetens i Sport Management? Att klubbdirektören,sportchefen,sponsorspecialisten i den storsatsande elitföreningen behöver sport management-kompetens är nog de flesta överens om. Men även inom breddidrotten är behovet av kunskap om sport management stort. Utvecklingen på hälsoområdet; med SPA-kultur, gym/styrketräningstrend, nya lågintensiva träningsformer för särskilda målgrupper är områden som nuvarande eller blivande sport managers kan bli aktiva inom. För att driva en egen verksamhet inom träning eller friskvård; eller för att driva en kommunägd eller privatägd idrottsanläggning; är kunskap om sport management också en avgörande faktor. Begreppet Sport Management - ett förslag till definition Sport Management är numera ett vedertaget begrepp som också finns med i Svenska Akademins Ordlista. Där har den fått betydelsen "organisera, leda, handha idrott?". En rak och enkel översättning av begreppet Sport Management till svenska ord skulle alltså kunna vara "handhavande av idrott". Ett mer djupgående försök till definition har gjorts av Tomas Peterson, professor i idrottsvetenskap vid Malmö Högskola, och det är i utgångspunkt från denna definition som bokens innehåll utgår.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 209 kr
 Letar efter nypriser..