Perspektiv på IKT och lärande : för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder
ISBN9789144036618
Upplaga2
FormatHäftad
Publiceringsår2007-05-24
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor197
SpråkSvenska

Häftad • 2007-05-24

Perspektiv på IKT och lärande : för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder

 • ISBN: 9789144036618
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-05-24
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 197
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Helena L
  159 kr

  Ny

Om Perspektiv på IKT och lärande : för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder

Boken Perspektiv på IKT och lärande : för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder släpptes år 2007.

Den består av 197 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Perspektiv på IKT och lärande : för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Datorer och ny teknik skapar förutsättningar och möjligheter till lek, kommunikation och estetisk utveckling för barn och ungdomar med funktionshinder. Denna bok belyser olika perspektiv på informations- och kommunikationsteknik, IKT, och lärande samt betydelse för barn, ungdomar och vuxna med och utan funktionella begränsningar och svårigheter. Boken som har en socialkonstruktivistisk syn på kunskap, lärande och utbildning behandlar bl.a. synen på språk, kommunikation, lek och lärande, samt genus och hur det konstrueras i vår kultur.Utvecklingen inom IKT-området går mycket snabbt. Denna andra reviderade upplaga har utöver generell uppdatering kompletterats med ytterligare en studie om IKT som integrerande länk för barn med rörelsehinder.Boken vänder sig till studenter på lärarutbildning samt lärare i förskola och skola som alla behöver aktuell kunskap om IKT och lärande. Den kan även användas i andra utbildningssammanhang.Andra upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr
 Letar efter nypriser..