Personaljuridik
ISBN9789139113317
Upplaga26
FormatInbunden
Publiceringsår2013-08-29
FörlagNorstedts Juridik
Antal sidor926
SpråkSvenska

Inbunden • 2013-08-29

Personaljuridik

 • ISBN: 9789139113317
 • Upplaga: 26
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2013-08-29
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Antal sidor: 926
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Christopher S
  659 kr

  Ny

Om Personaljuridik

Boken Personaljuridik släpptes år 2013.

Den består av 926 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Juridik.

Köp Personaljuridik begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 659 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Detta är den tjugosjätte upplagan av boken Personaljuridik. I den första upplagan (1979) myntade Tommy Iseskog begreppet "personaljuridik", som beskriver de juridiska regler som gäller i förhållandet mellan arbetsgivare och arbetstagare. Boken är upplagd så att den ska kunna användas såväl som handbok som lärobok inom området. I den tjugosjätte upplagan, som utkommer trettiofyra år efter bokens första upplaga, har samtliga kapitel reviderats med beaktande av ny lagstiftning och utvecklad rättspraxis.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 659 kr