Pedagogisk Filosofi : En Introduktion
ISBN9789144379418
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår1994-05-01
FörlagStudentlitteratur AB
Antal sidor239
SpråkSvenska

Häftad • 1994-05-01

Pedagogisk Filosofi : En Introduktion

 • ISBN: 9789144379418
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1994-05-01
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Antal sidor: 239
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Åsa L
  129 kr

  Bra skick

 • Anki A
  159 kr

  Bra skick

 • Tara T
  239 kr

  Ny

Om Pedagogisk Filosofi : En Introduktion

Boken Pedagogisk Filosofi : En Introduktion släpptes år 1994.

Den består av 239 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur AB.

Köp Pedagogisk Filosofi : En Introduktion begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 129 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Varje pedagog bör bilda sig en uppfattning om de filosofiska frågor som utgör grunden för all pedagogisk verksamhet. Vilken uppgift skall pedagogiken ha i samhället? Skall skolan vara kulturreproducerande eller kulturförändrande? I denna grundläggande lärobok ges en bred översikt över den pedagogiska filosofin. I boken redovisas och jämförs ett antal filosofiska skolbildningar. Inom varje skolbildning behandlas olika filosofers syn på bl.a. kunskap, etik, samhälle, uppfostran, undervisning och utbildning. Bland dessa återfinns Platon, Aristoteles, Locke, Kant, Rousseau, Pestalozzi, Marx och Dewey. Dessutom tar författaren upp tankegångarna hos moderna pedagoger som Piaget, Vygotskij och Cherryholmes. Boken är avsedd för grundläggande utbildning i pedagogik vid universitet och högskola.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 129 kr
 Letar efter nypriser..