Pedagogisk dokumentation som aktiv agent : Introduktion till intra-aktiv pedagogik
ISBN9789140673459
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2012-01-10
FörlagGleerups Utbildning
Antal sidor416
SpråkSvenska

Häftad • 2012-01-10

Pedagogisk dokumentation som aktiv agent : Introduktion till intra-aktiv pedagogik

 • ISBN: 9789140673459
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-01-10
 • Förlag: Gleerups Utbildning
 • Antal sidor: 416
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -29% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Patricia J
  239 kr

  Bra skick

Om Pedagogisk dokumentation som aktiv agent : Introduktion till intra-aktiv pedagogik

Boken Pedagogisk dokumentation som aktiv agent : Introduktion till intra-aktiv pedagogik släpptes år 2012.

Den består av 416 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning.

Köp Pedagogisk dokumentation som aktiv agent : Introduktion till intra-aktiv pedagogik begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 100 kr (29%) mot att köpa den ny hos Akademibokhandeln.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den här boken visar ett nytt sätt att använda pedagogisk dokumentation i arbetet med barns lärprocesser och utvecklingen av praktiken. Författaren utprovar nya teorier som får konsekvenser för hur vi förstår lärande och subjektsskapande i förskolan och skolan. Ting och material är inte passiva instrument eller verktyg som vi använder, utan aktiva medaktörer som samarbetar och samhandlar med oss. Det vi betecknar som lärande är ett resultat av ett sådant samhandlande där en rad aktiva agenter är involverade.Boken handlar om sökandet efter ett språk som lärare, förskollärare, pedagoger och utbildningsforskare behöver för att kunna beskriva och tala om något bortom det språk som är baserat på den binära uppdelningen där teori ses som separerat och avskilt från praktik. I centrum står arbetsverktyget pedagogisk dokumentation, som kan förstås som en aktiv agent i lärandearbetet med barn och elever.Pedagogisk dokumentation som aktiv agent fungerar också som en vetenskapsteoretisk resa genom pedagogiska praktiker som förändrar våra synsätt på, inte bara barnen och lärandet, utan även på oss själva och hur vi arbetar.Boken är viktig för kurser i lärarutbildningen där relationerna mellan teori och praktik diskuteras, men också för pedagoger, förskollärare och lärare i förskolor och skolor som vill utmana invanda tanke- och handlingsmönster.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 239 kr   Spara 29% mot nypris
Ny från 339 kr