Pedagogisk bedömning : att dokumentera, bedöma och utveckla kunskap
ISBN9789176566756
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareViveca Lindberg, Lars Lindström, Astrid Pettersson
Publiceringsår2013-07-05
FörlagLiber AB
Antal sidor270
SpråkSvenska

Häftad • 2013-07-05

Pedagogisk bedömning : att dokumentera, bedöma och utveckla kunskap

av Viveca Lindberg, Lars Lindström och Astrid Pettersson

 • ISBN: 9789176566756
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-07-05
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 270
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sofia H
  179 kr

  Ny

 • Malin F
  209 kr

  Bra skick

 • Caroline P
  209 kr

  Bra skick

 • Konrad W
  220 kr

  Bra skick

Om Pedagogisk bedömning : att dokumentera, bedöma och utveckla kunskap

Boken Pedagogisk bedömning : att dokumentera, bedöma och utveckla kunskap släpptes år 2013 och är skriven av Viveca Lindberg, Lars Lindström och Astrid Pettersson.

Den består av 270 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Pedagogisk bedömning : att dokumentera, bedöma och utveckla kunskap begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 120 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Med dagens målrelaterade betygssystem ska lärarna betygssätta varje elev i förhållande till kunskapskrav. Eleverna ska bedömas utifrån vad de faktiskt kan, vilket ställer lärare och elever inför uppgiften att tolka och konkretisera skolans styrdokument. Läs mer I denna omarbetade upplaga ingår nyskrivna kapitel om skolans kunskapsuppdrag och om individuella utvecklingsplaner (IUP). Dessutom diskuteras i flera kapitel de senaste läroplanerna mot bakgrund av det nytänkande som präglar aktuell forskning och olika utvecklingsarbeten om bedömning och betygssättning. En grupp forskare, lärarutbildare och lärare presenterar här sin syn på olika former av bedömning i grundskola och gymnasium. I antologin finns konkreta exempel på hur man som lärare kan arbeta med t.ex. kunskapskrav, nivåer, portfolios, matriser och andra hjälpmedel. Om författarna Förutom redaktörerna Lars Lindström, Viveca Lindberg och Astrid Pettersson medverkar följande författare: Lisa Björklund Boistrup, Ingrid Carlgren, Anders Jönsson, Katarina Kjellström, Ann S. Pihlgren, Lena Sjöqvist och Helena Tsagalidis.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 120 kr
 Letar efter nypriser..