Pedagogik inom vård och omsorg - VÅRDlitt 59
ISBN9789144024363
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMadeleine Bergh, Febe Friberg, Eva Häggström, Birgitta Gedda
Publiceringsår2003-04-25
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor143
SpråkSvenska

Häftad • 2003-04-25

Pedagogik inom vård och omsorg - VÅRDlitt 59

av Madeleine Bergh, Febe Friberg, Eva Häggström och Birgitta Gedda

 • ISBN: 9789144024363
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2003-04-25
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 143
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Marie A
  149 kr

  Bra skick

 • Sara M
  159 kr

  Bra skick

 • Frida N
  209 kr

  Bra skick

Om Pedagogik inom vård och omsorg - VÅRDlitt 59

Boken Pedagogik inom vård och omsorg - VÅRDlitt 59 släpptes år 2003 och är skriven av Madeleine Bergh, Febe Friberg, Eva Häggström och Birgitta Gedda.

Den består av 143 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Pedagogik inom vård och omsorg - VÅRDlitt 59 begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 149 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I denna bok är det sjuksköterskans pedagogiska funktion och kompetens som står i fokus. Vi är dock övertygade om att mycket av det som presenteras är allmängiltigt för alla som arbetar med pedagogiska frågor inom vård- och omsorgsverksamhet och inom olika utbildningar. Förhoppningen är att boken ska tjäna som diskussionsunderlag för att lyfta fram de pedagogiska frågorna. Boken omfattar följande områden: &8226; sjuksköterskans pedagogiska uppgifter och utbildning under perioden 1916 till 1992 &8226; olika pedagogiska traditioners betydelse för patientundervisning &8226; sjuksköterskans funktion och kompetens i närståendeundervisning &8226; olika förhållningssätt till hälsa och sjukdom samt lärande i ett folkhälsoperspektiv &8226; sjuksköterskan som handledare för studenter under den verksamhetsförlagda utbildningen. Läs mer om boken på studentlitteratur.se

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 149 kr