Pedagogik i hälsofrämjande arbete
ISBN9789144015422
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareLennart Svensson, Tina Kindeberg, Birgitta Forsman, Eva Svederberg, Birgit Hansson
Publiceringsår2001-08-12
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor292
SpråkSvenska

Häftad • 2001-08-12

Pedagogik i hälsofrämjande arbete

av Lennart Svensson, Tina Kindeberg, Birgitta Forsman, Eva Svederberg och Birgit Hansson

 • ISBN: 9789144015422
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2001-08-12
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 292
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Eleonora A
  159 kr

  Bra skick

 • Frida E
  199 kr

  Bra skick

 • Maria M
  209 kr

  Bra skick

 • Mikael B
  209 kr

  Bra skick

Om Pedagogik i hälsofrämjande arbete

Boken Pedagogik i hälsofrämjande arbete släpptes år 2001 och är skriven av Lennart Svensson, Tina Kindeberg, Birgitta Forsman, Eva Svederberg och Birgit Hansson.

Den består av 292 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Pedagogik i hälsofrämjande arbete begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Av en modern pedagog krävs att utgångspunkten för pedagogisk praktik tas i människors erfarenhetsmässigt grundade tänkande och handlande. Faktorer som påverkar hälsan kan inte betraktas som ting som vi förmedlar kunskaper om, utan måste ses som meningsbärande och betydelsefulla delar i människors liv och historia. Med detta förhållningssätt som grund, inbjuder bokens olika kapitel till reflektion över möjligheten att stödja människor på individ- och gruppnivå i deras lärande och förändring av handlingsmönster i hälsofrämjande riktning. Därtill inbjuder boken till reflektion över etiska frågeställningar och utvärdering i samband med sådana stödjande insatser. Boken vänder sig till studerande på högskolenivå, som i sin kommande yrkesprofession behöver kunskaper för att planera, genomföra och utvärdera pedagogisk praktik i hälsofrämjande arbete. Boken vänder sig även till personer som i sin yrkesverksamhet arbetar med sådana frågor.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..