Pedagogik för förändring : frihet, jämlikhet, demokrati
ISBN9789144058542
Upplaga1
FormatDanskt band
FörfattareAnna Herbert, Bosse Bergstedt
Publiceringsår2011-03-24
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor253
SpråkSvenska

Danskt band • 2011-03-24

Pedagogik för förändring : frihet, jämlikhet, demokrati

av Anna Herbert och Bosse Bergstedt

 • ISBN: 9789144058542
 • Upplaga: 1
 • Format: Danskt band
 • Publiceringsår: 2011-03-24
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 253
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Micaela M
  209 kr

  Ny

 • Micaela M
  209 kr

  Ny

 • Micaela M
  259 kr

  Ny

 • Matilda S
  239 kr

  Ny

Om Pedagogik för förändring : frihet, jämlikhet, demokrati

Boken Pedagogik för förändring : frihet, jämlikhet, demokrati släpptes år 2011 och är skriven av Anna Herbert och Bosse Bergstedt.

Den består av 253 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Pedagogik för förändring : frihet, jämlikhet, demokrati begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Historiskt sett har pedagogik betraktats som en viktig förutsättning för demokrati. Pedagogiska modeller har dessutom ofta utvecklats i samband med samhällsförändringar, revolutioner och krig. Pedagogiska teoretiker har frågat sig på vilket sätt människan kan bli en självständig tänkare som inte tillåter sig ledas av andra. I boken möter läsaren tjugoåtta pedagoger och filosofer från antiken fram till i dag. Kvinnor och män som alla varit radikala tänkare för sin tid och banat vägen för den skola och utbildning vi har i dag. De talar om frihet, jämlikhet och demokrati. Pedagogik som bygger på tvivel och kritiskt tänkande. Boken utmärks av att den vetenskapliga texten vävs samman med skönlitterära beskrivningar. Biografiska händelser blandas med pedagogisk praktik. Du utmanas att tänka nytt - att medverka till att skapa en pedagogik för förändring! Boken är lämplig som kurslitteratur inom lärarutbildning och andra högre utbildningar inom det humanistiska och samhällsvetenskapliga området. Boken är också lämplig som litteratur vid fortbildning av lärare, pedagoger och skolledare.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr