Patientundervisning
ISBN9789144022611
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareBirgitta Klang Söderkvist
Publiceringsår2008-04-28
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor224
SpråkSvenska

Häftad • 2008-04-28

Patientundervisning

av Birgitta Klang Söderkvist

 • ISBN: 9789144022611
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-04-28
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 224
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sofia B
  109 kr

  Bra skick

 • Jessica L
  209 kr

  Bra skick

 • Therese R
  259 kr

  Bra skick

Om Patientundervisning

Boken Patientundervisning släpptes år 2008 och är skriven av Birgitta Klang Söderkvist.

Den består av 224 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Patientundervisning begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Under senare år har ett allt större intresse riktats mot hur vårdpersonal ska kunna stödja och stärka patientens kontroll över sjukdom och behandling. Patienten måste ges möjlighet att hantera det dagliga livets krav. Det har blivit alltmer uppenbart att undervisning till patienter är av central betydelse och bör vara en integrerad del i det totala omhändertagandet av patienten och dess anhöriga. Boken tar upp frågor om samspelet mellan vårdare och patient och hur detta kan användas i ett ömsesidigt lärande. Kommunikationens och relationens betydelse samt människors förmåga att hantera stressfulla situationer behandlas, liksom människors reaktion på sjukdom och behandling. Praktiska råd för att uppnå en optimal relation samt förslag till planering, genomförande och uppföljning av undervisning diskuteras. Boken vänder sig i första hand till sjuksköterskestuderande i såväl grund-, påbyggnads- som specialistutbildningar. Boken kan med fördel även användas av andra vårdstuderande inom högskola och universitet, liksom redan kliniskt yrkesverksamma som arbetar med människor i behov av stöd. Författarna representerar olika professioner och samtliga är disputerade med lång erfarenhet från olika vårdområden.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 109 kr
 Letar efter nypriser..