Patient.nu : med världen som hälsoleverantör och internet som vårdcoach
ISBN9789144071282
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareHåkan Eriksson, Peter Majanen
Publiceringsår2012-04-24
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor243
SpråkSvenska

Häftad • 2012-04-24

Patient.nu : med världen som hälsoleverantör och internet som vårdcoach

av Håkan Eriksson och Peter Majanen

 • ISBN: 9789144071282
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-04-24
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 243
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Maja G
  359 kr

  Ny

Om Patient.nu : med världen som hälsoleverantör och internet som vårdcoach

Boken Patient.nu : med världen som hälsoleverantör och internet som vårdcoach släpptes år 2012 och är skriven av Håkan Eriksson och Peter Majanen.

Den består av 243 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Patient.nu : med världen som hälsoleverantör och internet som vårdcoach begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 359 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vad händer om en professor i medicin och en framtidsforskare skriver en bok om framtidens patient och vård? Det blir en bok som fokuserar på trender inom medicin, konsumtion och digital kommunikation. En interdisciplinär betraktelse över en framtid som kommer att befolkas av människor med mycket speciella värderingar och drivkrafter.Patient.nu – med världen som hälsoleverantör och internet som vård­coach är ett begrepp för att beskriva medborgare som tar en mer aktiv del i sin egen vård. Frågan är vilka konsekvenser denna ökade medvetenhet och aktivitet får för samhället och för den enskilda individen. Vad händer när den paras med framtidens informations­teknologier och medicin? Föreliggande bok utgör ett försök till att analysera och problematisera denna fråga ur olika perspektiv.Vi ger en bred bakgrund till den utveckling som har skett och pågår och som starkt påverkar den enskilda individen, hälso- och sjukvården och omsorgen och de som är verksamma inom den. Boken diskuterar hur globalisering, urbanisering, värderingar och livsstilsförändringar samverkar med nya kommunikationsteknologier till att forma nya arketyper av patienter med annorlunda behov, beteenden och krav, vilka hälso- och sjukvården måste förhålla sig till.Om framtiden kan vi säga mycket litet. Men det finns redan trender som antyder var vi är på väg. Vi kommer ge er ett antal informerade spekulationer om framtidens patienter och deras förväntade efterfrågan av vård och vårdformer. Följ med och möt patienter från år 2035 redan idag.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 359 kr
 Letar efter nypriser..