Patientkommunikation i praktiken : information, dialog, delaktighet
ISBN9789172275461
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareInger Larsson, Lars Palm, Lena Rahle Hasselbalch
Publiceringsår2008-10-13
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor205
SpråkSvenska

Häftad • 2008-10-13

Patientkommunikation i praktiken : information, dialog, delaktighet

av Inger Larsson, Lars Palm och Lena Rahle Hasselbalch

 • ISBN: 9789172275461
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-10-13
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 205
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • A N
  124 kr

  Väl använd

 • Christoffer E
  159 kr

  Bra skick

Om Patientkommunikation i praktiken : information, dialog, delaktighet

Boken Patientkommunikation i praktiken : information, dialog, delaktighet släpptes år 2008 och är skriven av Inger Larsson, Lars Palm och Lena Rahle Hasselbalch.

Den består av 205 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Patientkommunikation i praktiken : information, dialog, delaktighet begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 124 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Patientkommunikation i praktiken ges numera ut av Studentlitteratur AB. Denna andra upplaga innehåller dock inga förändringar av innehållet jämfört med den första upplagan. En kunnig och delaktig patient är en av grundstenarna för en framgångsrik vård, visar olika undersökningar. Detta förutsätter en fungerande dialog, en kommunikation, mellan patient och vårdgivare. I verkligheten visar det sig dock ofta att kommunikationen brister. Patientkommunikation i praktiken är en lärobok i kommunikation inom vården. I boken besvaras en rad grundläggande frågor: Vilka är förutsättningarna för en bra dialog? Hur underlättar man patientens förståelse för egenvård och livsstilsförändring? Vad innebär patientutbildning för patientens delaktighet? Hur framställer man en informationsfolder? Vilka krav ställs på kommunikation med patienter från andra länder? Boken vänder sig till medarbetare i vården, såsom sjuksköterskor, sjukgymnaster, läkare, arbetsterapeuter, undersköterskor, dietister och administratörer med patientkontakt.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 124 kr
 Letar efter nypriser..