Patientens rättigheter
ISBN9789176102831
FormatHäftad
Publiceringsår2008-06-03
FörlagKarnov Group
Antal sidor220
SpråkSvenska

Häftad • 2008-06-03

Patientens rättigheter

 • ISBN: 9789176102831
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-06-03
 • Förlag: Karnov Group
 • Antal sidor: 220
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Maria E
  259 kr

  Ny

Om Patientens rättigheter

Boken Patientens rättigheter släpptes år 2008.

Den består av 220 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Karnov Group.

Köp Patientens rättigheter begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vilka möjligheter har patienter och blivande patienter att få den hälso- och sjukvård som de önskar och vilka kvalitetskrav kan de ställa på vården? Vem lyssnar på patienternas synpunkter och hur hanteras klagomål? I denna bok beskrivs det både komplicerade och svåröverskådliga rättsliga system som gäller i hälso- och sjukvården. Här förklaras hur patienterna kan göra sin röst hörd och vilka vägar som finns för den som råkat illa ut. Vägledande prejudikat lyfts fram och belysande, men hittills okänd rättspraxis redovisas. Ett särskilt kapitel ägnas åt sjuksköterskors roll i vården. Boken vänder sig till alla som arbetar i hälso- och sjukvården och den som i egenskap av ombud företräder patienter och yrkesutövare. Den är avsedd att även kunna användas i utbildningen. Lars-Åke Johnsson, som har arbetat som domare och med lagstiftningsfrågor inom medicinaljuridiken, är nu verksam som ställföreträdande generaldirektör och ordförande i Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd (HSAN).

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 259 kr