Password 3 Text- och Övningsbok + studiekassett
ISBN9789121077207
Upplaga1
FormatÖvrigt
FörfattareLena Börjesson, Eva Jönsson, Marianne Webb-Davidson
Publiceringsår1991-08-20
FörlagLiber AB
Antal sidor288
SpråkSvenska

Övrigt • 1991-08-20

Password 3 Text- och Övningsbok + studiekassett

av Lena Börjesson, Eva Jönsson och Marianne Webb-Davidson

 • ISBN: 9789121077207
 • Upplaga: 1
 • Format: Övrigt
 • Publiceringsår: 1991-08-20
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 288
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Tatjana S
  159 kr

  Bra skick

Om Password 3 Text- och Övningsbok + studiekassett

Boken Password 3 Text- och Övningsbok + studiekassett släpptes år 1991 och är skriven av Lena Börjesson, Eva Jönsson och Marianne Webb-Davidson.

Den består av 288 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Password 3 Text- och Övningsbok + studiekassett begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Password är ett läromedel i engelska för grundläggande vuxenutbildning och för elever som läser engelska från nybörjarnivå inom gymnasieskolan. Det tar hänsyn till både svenskars och invandrares behov. I grammatikavsnittet ges förklaringar både på svenska och på engelska. Materialet är även lämpligt för svagpresterande elever på gymnasieskolan och för elever med individuella studieprogram. Läs mer Serien omfattar tre allt-i-ett-böcker med tillhörande studiekassetter. Password 1 (slutsåld) består av 10 units. I varje unit finns minst en text för intensivläsning, en extensiv text och ett kort realiaavsnitt. Till intensivtexten introduceras alltid det ordförråd och den grammatik som behövs för den aktuella språkfunktionen. Password 2 består också av 10 units, delvis med samma persongalleri som i första delen. Även här kännetecknas materialet av ett vardagligt och verklighetsnära innehåll. Password 3 har samma grundupplägg som tidigare delar, men är helt fristående till innehållet. Här finns t.ex. helt nya personer, men även händelser i både Storbritannien och USA i specialskrivna såväl som autentiska texter. I Facts About ges realia om Storbritannien och USA parallellt.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr
 Letar efter nypriser..