På väg mot medievärlden 2020 : journalistik, teknik, marknad
ISBN9789144053158
Upplaga4
FormatHäftad
FörfattareGunnar Nygren, Håkan Hvitfelt
Publiceringsår2008-10-02
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor318
SpråkSvenska

Häftad • 2008-10-02

På väg mot medievärlden 2020 : journalistik, teknik, marknad

av Gunnar Nygren och Håkan Hvitfelt

 • ISBN: 9789144053158
 • Upplaga: 4
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-10-02
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 318
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 5 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Rebecca P
  159 kr

  Bra skick

 • Cecilia L
  209 kr

  Ny

 • Maria S
  209 kr

  Bra skick

 • Lisa D
  259 kr

  Ny

 • Josefin T
  359 kr

  Bra skick

Om På väg mot medievärlden 2020 : journalistik, teknik, marknad

Boken På väg mot medievärlden 2020 : journalistik, teknik, marknad släpptes år 2008 och är skriven av Gunnar Nygren och Håkan Hvitfelt.

Den består av 318 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp På väg mot medievärlden 2020 : journalistik, teknik, marknad begagnad från en av 5 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 100 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Medievärlden förändras snabbt. Teknikutvecklingen ger upphov till nya medieformer och påverkar samtidigt både produktion och distribution av traditionella medier. De ekonomiska drivkrafterna blir allt viktigare, mönstren i medieanvändningen ritas om och nya informationsklyftor skapas. Förutsättningarna för det offentliga samtalet och de demokratiska processerna förändras. I denna fjärde upplaga av På väg mot medievärlden 2020 analyserar medieforskare från olika områden några viktiga tendenser bakom medieutvecklingen. Samtliga kapitel är omarbetade och uppdaterade. Dessutom har nya kapitel om medieanvändning, om konsumenternas förväntningar, om det förändrade journalistiska arbetet samt om den växande tidskriftsmarknaden tillkommit. Boken vänder sig till studenter i medie- och kommunikationsvetenskap, medieteknik och journalistik. Den lämpar sig också väl som fortbildning och uppdatering för andra med behov och intresse av att följa den snabba utvecklingen inom medievärlden.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 100 kr
 Letar efter nypriser..