På tapeten
ISBN9789147091898
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareTorun Eckerbom, Eva Källsäter
Publiceringsår2010-06-03
FörlagLiber AB
Antal sidor192
SpråkSvenska

Häftad • 2010-06-03

På tapeten

av Torun Eckerbom och Eva Källsäter

 • ISBN: 9789147091898
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-06-03
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 192
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Noah G
  173 kr

  Väl använd

 • Shuang T
  250 kr

  Bra skick

 • Shuang T
  300 kr

  Ny

Om På tapeten

Boken På tapeten släpptes år 2010 och är skriven av Torun Eckerbom och Eva Källsäter.

Den består av 192 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp På tapeten begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 173 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den populära På tapeten är reviderad. Den innehåller självklart fortfarande aktuella och brännande ämnen som rör alla. Två nya teman finns med liksom en cd med alla texter inlästa. OBS CD säljs separat ISBN 9147904798 (ingår inte i denna bok) Boken är avsedd för dem som har kommit en bit på väg i svenska språket. Texterna är av sakprosekaraktär men enkla och lättillgängliga. Tonvikten i övningarna ligger på läsförståelse, ordkunskap och diskussion.Läs merDen grundligt reviderade På tapeten bygger självklart på samma tanke som den tidigare På tapeten, ett fokus som uppskattats av så många lärare och studerande. Utgångspunkten tas i aktuella, allmängiltiga och intressanta ämnen. Alla de tidigare kapitlen finns kvar, men texterna har bearbetats, strukits eller lagts till. Nu finns dessutom två nya intressanta ämnen med. Ett behandlar det nya familjebegreppet och det andra ger några vinklingar på det så aktuella miljöperspektivet.Texterna är alla av sakprosekaraktär. Man hittar både längre, mer utredande texter och kortare texter av notiskaraktär. Enklare texter varieras med svårare. Allvarliga perspektiv blandas med sådant mer på skoj. Även statistik i form av olika typer av tabeller finns med att arbeta kring.Övningarna behandlar läsförståelse, ordträning och skrivande. På tapeten gör vissa grammatiska nedslag, där man kan öva sådant som av erfarenhet kan vara svårt för den som ska lära sig svenska som andraspråk, till exempel ordföljd, verbformer, pronomen, adjektiv och substantivböjning ... En viktig del i På tapeten är alla möjligheter till diskussion med hjälp av olika diskussionsfrågor som finns. En nyhet är att alla bokens texter finns inlästa på en cd. Vår förhoppning är att användarna kommer att uppleva den nya komponenten som ett komplement som gör På tapeten ännu mer heltäckande än tidigare. Ett separat facit är den tredje delen i materialet. Utmärkande för På tapeten är fokus på sakprosa, mycket diskussion och arbete med tillexempel analys av statistik, teman som är allmänmänskliga och inte speciella för Sverige.Om författarnaTorun Eckerbom och Eva Källsäter är erfarna läromedelsförfattare och aktiva svenska som andraspråkslärare.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 173 kr
 Letar efter nypriser..