På förekommen anledning : - om människosyn, ""biologism"" och autism
ISBN9789189091054
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareGunilla Gerland
Publiceringsår1998
FörlagStudentlitteratur AB
Antal sidor223
SpråkSvenska

Häftad • 1998

På förekommen anledning : - om människosyn, ""biologism"" och autism

av Gunilla Gerland

 • ISBN: 9789189091054
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1998
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Antal sidor: 223
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Johan J
  159 kr

  Ny

Om På förekommen anledning : - om människosyn, ""biologism"" och autism

Boken På förekommen anledning : - om människosyn, ""biologism"" och autism släpptes år 1998 och är skriven av Gunilla Gerland.

Den består av 223 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur AB.

Köp På förekommen anledning : - om människosyn, ""biologism"" och autism begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Företeelser som "biologism" och "diagnoshysteri" diskuteras på debatt- och kultursidor. Funktionshindret autism är en av de arenor där kampen mellan olika synsätt varit hårdast. Den här boken vill ta död på myter kring människans biologi i allmänhet och kring autism i synnerhet. Att förstå det annorlunda kan vara vägen till att förstå det "normala", att förstå den avvikande människan kan vara vägen till att förstå sig själv. Så här skrev universitetslektor Bengt Sjöström i en recension i Omvårdaren våren - 99 ... "När autism aktualiseras i vårdutbildningar, måste denna bok rekommenderas som den kanske -för närvarande- mest vederhäftiga publikation om autism".

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr