Ortopedi : patofysiologi, sjukdomar och trauma hos barn och vuxna
ISBN9789144090849
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareJon Karlsson, Magnus Karlsson, Harald Roos
Publiceringsår2018-08-20
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor592
SpråkSvenska

Häftad • 2018-08-20

Ortopedi : patofysiologi, sjukdomar och trauma hos barn och vuxna

av Jon Karlsson, Magnus Karlsson och Harald Roos

 • ISBN: 9789144090849
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2018-08-20
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 592
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -22% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Matilda N
  779 kr

  Ny

Om Ortopedi : patofysiologi, sjukdomar och trauma hos barn och vuxna

Boken Ortopedi : patofysiologi, sjukdomar och trauma hos barn och vuxna släpptes år 2018 och är skriven av Jon Karlsson, Magnus Karlsson och Harald Roos.

Den består av 592 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Ortopedi : patofysiologi, sjukdomar och trauma hos barn och vuxna begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 224 kr (22%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Ortopedi – patofysiologi, sjukdomar och trauma hos barn och vuxna är en omfattande grundbok i ortopedi som ger en god och aktuell introduktion till detta föränderliga fält. Boken är uppdelad i tre delar. Del ett behandlar historik, epidemiologi, allmän muskuloskeletal biologi, klinisk undersökning och diagnostik samt generella problem, frågeställningar och sjukdomar inom ortopedin. Del två tar upp kroppsregion för kroppsregion – bakgrund, symptom, diagnostik, behandling samt prognos för ortopediska sjukdomar och trauman hos vuxna. I del tre upprepas denna struktur, men nu riktat mot barnaårens ortopediska sjukdomar och trauman. Samtliga delar har rikligt med medicinska illustrationer som kompletterar texterna.Ortopedi – patofysiologi, sjukdomar och trauma hos barn och vuxna är främst avsedd för läkarstudenter, läkare under vidareutbildning samt läkare inom de specialiteter som handlägger ortopediska sjukdomar och skador. Boken kan med fördel även användas av annan vårdpersonal som är engagerad i utredning och behandling av ortopediska sjukdomar och trauman.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 779 kr   Spara 22% mot nypris
Ny från 1003 kr