Organisering och intersektionalitet
ISBN9789147077359
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAlexander Styhre, Ulla Eriksson-Zetterquist
Publiceringsår2007-01-09
FörlagLiber AB
Antal sidor208
SpråkSvenska

Häftad • 2007-01-09

Organisering och intersektionalitet

av Alexander Styhre och Ulla Eriksson-Zetterquist

 • ISBN: 9789147077359
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-01-09
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 208
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 1 säljare -56% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lovisa V
  259 kr

  Ny

Om Organisering och intersektionalitet

Boken Organisering och intersektionalitet släpptes år 2007 och är skriven av Alexander Styhre och Ulla Eriksson-Zetterquist.

Den består av 208 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Organisering och intersektionalitet begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 255 kr (56%) mot att köpa den ny hos Bookoutlet.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Varför är en person underordnad andra personer? Svaren blir olika beroende på vilka teorier forskare använder.Denna bok visar hur intersektionalitet kan tillämpas inom organisationsteorin. Genom att skifta fokus och alternera mellan teorier om kön, klass, etnicitet och sexualitet kan man få en större insikt om en persons arbete och livssituation, hur ett företag är organiserat eller hur en arbetsgrupp fungerar.Om författarnaUlla Eriksson-Zetterquist är professor och verksam vid GRI, Handelshögskolan, Göteborgs universitet. Alexander Styhre är professor i företagsekonomi, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 200 kr   Spara 56% mot nypris
Ny från 455 kr