Organisationer och samhälle - - Analytiska perspektiv
ISBN9789144008790
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareGöran Ahrne, Peter Hedström
Publiceringsår1999-01-21
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor129
SpråkSvenska

Häftad • 1999-01-21

Organisationer och samhälle - - Analytiska perspektiv

av Göran Ahrne och Peter Hedström

 • ISBN: 9789144008790
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1999-01-21
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 129
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Liz J
  198 kr

  Bra skick

Om Organisationer och samhälle - - Analytiska perspektiv

Boken Organisationer och samhälle - - Analytiska perspektiv släpptes år 1999 och är skriven av Göran Ahrne och Peter Hedström.

Den består av 129 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Organisationer och samhälle - - Analytiska perspektiv begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 198 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Analysen av hur människors interaktion organiseras är central för att förstå samhällsutvecklingens förutsättningar i stort. Forskningen om organisationer har under senare år även blivit en av de mest spännande och vitala delarna av samtida samhällsforskning.Organisationsteori associeras ofta med handböcker i ledarskap och hur man ska skapa framgångsrika företag. Men det är inte den sortens organisationsteori som denna bok handlar om. Här presenteras i stället en mer kritisk och analytisk organisationsteori som försöker analysera och förklara varför organisationer ser ut och agerar som de gör. Varför präglas vissa organisationer av en inneboende tröghet, medan andra organisationer lyckas anpassa sig till en föränderlig omgivning? Hur kan intressemotsättningar mellan olika koalitioner av organisationsmedlemmar överbryggas och ersättas med tillit och förtroende?Boken ger vägledning i såväl klassiska organisationsperspektiv som i de mest inflytelserika samtida riktningarna inom organisationsforskningen. Boken är avsedd att användas i grundläggande kurser i organisationsteori inom hela det samhällsvetenskapliga och ekonomiska fältet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 198 kr