Organisation och organisering
ISBN9789147097784
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareAlexander Styhre, Ulla Eriksson-Zetterquist, Thomas Kalling
Publiceringsår2012-03-12
FörlagLiber AB
Antal sidor441
SpråkSvenska

Häftad • 2012-03-12

Organisation och organisering

av Alexander Styhre, Ulla Eriksson-Zetterquist och Thomas Kalling

 • ISBN: 9789147097784
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-03-12
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 441
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 5 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Pia L
  309 kr

  Bra skick

 • Ida B
  309 kr

  Bra skick

 • Anna O
  329 kr

  Bra skick

 • Erica A
  359 kr

  Bra skick

 • Beatrice H
  359 kr

  Bra skick

Om Organisation och organisering

Boken Organisation och organisering släpptes år 2012 och är skriven av Alexander Styhre, Ulla Eriksson-Zetterquist och Thomas Kalling.

Den består av 441 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Organisation och organisering begagnad från en av 5 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 309 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken beskriver organisationsteorin från de tidigaste försöken att organisera merkantil verksamhet under antiken och medeltiden till dagens kunskapsbaserade arbete. Läs mer Den presenterar teoretiska perspektiv på organisationer kronologiskt och refererar skandinavisk organisationsteori. Den illustrerar teoretiska resonemang med exempel från såväl svenska som internationella företag och organisationer. Boken är grundläggande och lämpar sig väl för introduktionskurser. Den fjärde upplagan har uppdaterats genomgående och ett flertal exempel från näringsliv och förvaltning har bytts ut och nya referenser och avsnitt har tillkommit. Organisation och organisering har publicerats i dansk översättning (2014) och i en omarbetad norsk upplaga (2014). Om författarna Ulla Eriksson-Zetterquist är professor vid GRI, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Thomas Kalling är professor och chef för Institutet för ekonomisk forskning vid Lunds universitet. Alexander Styhre är professor vid företagsekonomiska institutionen, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 309 kr
 Letar efter nypriser..