Omvärldsanalys i praktiken
ISBN9789147089017
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2008-11-21
FörlagLiber AB
Antal sidor112
SpråkSvenska

Häftad • 2008-11-21

Omvärldsanalys i praktiken

 • ISBN: 9789147089017
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-11-21
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 112
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Tapas M
  169 kr

  Ny

Om Omvärldsanalys i praktiken

Boken Omvärldsanalys i praktiken släpptes år 2008.

Den består av 112 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Omvärldsanalys i praktiken begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 169 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

En av hemligheterna bakom framgångsrika organisationer är att de arbetar aktivt och löpande med omvärldsanalys. Det handlar om allt ifrån informationsinsamling och analys till att dra strategiska slutsatser - vilket möjliggör ett effektivt agerande. Med den här boken kan du komma igång med eller vässa ditt eget omvärldsanalysarbete! Läs mer Omvärldsanalys i praktiken visar hur du kan arbeta strukturerat och effektivt med omvärldsanalys. Boken har tre delar, där den första ger en introduktion och en teoretisk bakgrund till ämnet. Den andra delen beskriver praktiskt hur omvärldsarbetet kan gå till, steg för steg. Den tredje delen är en verktygslåda med 25 olika verktyg för omvärldsanalys. Omvärldsanalys i praktiken hjälper dig att strukturera ditt arbete för bästa möjliga omvärldsanalys. Med hjälp av bokens många tips, verktyg och enkla modeller kommer du snabbt igång och kan utveckla ett oumbärligt stöd för beslutsfattande och affärsutveckling. Om författarna Linda Genf och Johanna Laurent har under mer än femton års tid arbetat med omvärldsanalys och strategiskt utvecklingsarbete i företag, myndigheter och andra organisationer. I den här boken delar de med sig av de erfarenheter, verktyg och metoder de själva använder och lär ut i sitt arbete.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 169 kr
 Letar efter nypriser..