Omvårdnadsteorier i klinisk praxis
ISBN9789127131828
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareLena Wiklund Gustin
Publiceringsår2012-12-05
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor343
SpråkSvenska

Inbunden • 2012-12-05

Omvårdnadsteorier i klinisk praxis

av Lena Wiklund Gustin

 • ISBN: 9789127131828
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2012-12-05
 • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
 • Antal sidor: 343
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Martin A
  1559 kr

  Ny

Om Omvårdnadsteorier i klinisk praxis

Boken Omvårdnadsteorier i klinisk praxis släpptes år 2012 och är skriven av Lena Wiklund Gustin.

Den består av 343 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp Omvårdnadsteorier i klinisk praxis begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 1559 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Trots att såväl vårdpersonal som utbildningsanordnare och lagstiftare talar om att vården ska utgå från en helhetssyn på patienten tycks detta perspektiv ofta falla bort då man talar om evidens- eller kunskapsbaserad vård. Detta vill författarna till Omvårdnadsteorier i klinisk praxis råda bot på. I boken visar de huromvårdnad kan kunskapsbaseras utifrån fokus på vårdandet av människor och sjuksköterskans självständiga professionsansvar.De teorier som tas upp har utvecklats av Phil Barker, Katie Eriksson, Virginia Henderson, Madeleine Leininger, Dorothea Orem, Sister Calista Roy, Rosie-Marie R. Parse och Jean Watson. Teorierna relateras till olika åldersgrupper och vårdkontexter, till exempel perioperativ vård, primärvård, palliativ vård, kirurgisk vård, medicinsk vård och psykiatrisk vård, liksom till olika aspekter av vård: patientens perspektiv, vårdande relationer, hälsa och lidande, etik, behov, adaption, egenvård och kultur.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 1559 kr
Ny 409 kr