Omvårdnadsteorier : analys och utvärdering
ISBN9789144010397
Upplaga2
FormatHäftad
Publiceringsår2000-10-20
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor302
SpråkSvenska

Häftad • 2000-10-20

Omvårdnadsteorier : analys och utvärdering

 • ISBN: 9789144010397
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2000-10-20
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 302
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

393 kr

Ej tillgänglig

509 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare -60% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Eva K
  159 kr

  Bra skick

 • Cecilia L
  159 kr

  Bra skick

 • Mai M
  159 kr

  Bra skick

 • Beatrice T
  189 kr

  Bra skick

Om Omvårdnadsteorier : analys och utvärdering

Boken Omvårdnadsteorier : analys och utvärdering släpptes år 2000.

Den består av 302 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Omvårdnadsteorier : analys och utvärdering begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 234 kr (60%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Omvårdnadsteorier – analys och utvärdering beskriver omvårdnadens teoretiska utveckling, analyserar ett urval omvårdnadsteorier och presenterar ett analysinstrument som kan användas för att förstå och värdera teoretiska arbeten i ämnet. Syftet är att ge studenter möjlighet till kritisk värdering av och självständigt arbete med olika teorier inom området. Författaren Marit Kirkevold betonar betydelsen av teori, och framhåller att arbetet med teoriutveckling bidrar till att synliggöra omvårdnadens särart och specifika funktionsområde. Denna nya upplaga är grundligt genomarbetad och uppdaterad. Boken har även försetts med två nya kapitel; ett som behandlar Florence Nightingales tankar om omvårdnad, och ett som beskriver och analyserar NANDAS arbete med utveckling av omvårdnadsdiagnoser.v Boken riktar sig till studerande i grundutbildning och påbyggnadsutbildning, kliniskt verksamma sjuksköterskor samt andra intresserade. Andra upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr   Spara 60% mot nypris
 Letar efter nypriser..