Omvårdnadens grunder - Hälsa och ohälsa (bok + digital produkt)
ISBN9789144083551
Upplaga2
FormatFlexband
FörfattareAnna-Karin Edberg, Helle Wijk, Sofia Almerud Österberg, Lilas Ali, Anette Alvariza
Publiceringsår2014-08-29
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor812
SpråkSvenska

Flexband • 2014-08-29

Omvårdnadens grunder - Hälsa och ohälsa (bok + digital produkt)

av Anna-Karin Edberg, Helle Wijk, Sofia Almerud Österberg, Lilas Ali och Anette Alvariza

 • ISBN: 9789144083551
 • Upplaga: 2
 • Format: Flexband
 • Publiceringsår: 2014-08-29
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 812
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Nellie L
  509 kr

  Bra skick

 • Sandra A
  509 kr

  Väl använd

Om Omvårdnadens grunder - Hälsa och ohälsa (bok + digital produkt)

Boken Omvårdnadens grunder - Hälsa och ohälsa (bok + digital produkt) släpptes år 2014 och är skriven av Anna-Karin Edberg, Helle Wijk, Sofia Almerud Österberg, Lilas Ali och Anette Alvariza.

Den består av 812 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Omvårdnadens grunder - Hälsa och ohälsa (bok + digital produkt) begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 509 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Omvårdnadens grunder - Hälsa och ohälsa belyser omvårdnadens betydelse för främjande av hälsa och prevention samt för behandling och vård. I boken har 42 svenska forskare bidragit med beskrivningar av det aktuella kunskapsläget utifrån sin egen, och andras, forskning inom respektive område. Boken består av tre delar: centrala aspekter för hälsa, centrala aspekter vid ohälsa samt omvårdnad vid ohälsa. De kapitel som fokuserar på centrala aspekter för hälsa handlar exempelvis om hur man kan stödja hälsa och välbefinnande, känslan av sammanhang samt vikten av en stödjande miljö. De kapitel som fokuserar på centrala aspekter vid ohälsa omfattar akut omhändertagande, klinisk bedömning, multisjuklighet och läkemedelsbehandling. Kapitlen som fokuserar på omvårdnad vid ohälsa handlar om olika tecken och symtom samt sjuksköterskans bedömning och åtgärder. Varje kapitel inleds med en beskrivning av området, orsaker till patientens besvär samt patientens upplevelse. Därefter följer en beskrivning av hur sjuksköterskan kan bedöma och hjälpa patienten med fokus på evidensbaserade omvårdnadsåtgärder. Flera kapitel har förslag till omvårdnadsdiagnoser kopplade till patientfallen.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 509 kr
 Letar efter nypriser..