Omvårdnad & kirurgi
ISBN9789144088860
Upplaga1
FormatFlexband
FörfattareJenny Rystedt, Christine Kumlien
Publiceringsår2016-08-12
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor536
SpråkSvenska

Flexband • 2016-08-12

Omvårdnad & kirurgi

av Jenny Rystedt och Christine Kumlien

 • ISBN: 9789144088860
 • Upplaga: 1
 • Format: Flexband
 • Publiceringsår: 2016-08-12
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 536
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

772 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -55% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Salma I
  759 kr

  Ny

Om Omvårdnad & kirurgi

Boken Omvårdnad & kirurgi släpptes år 2016 och är skriven av Jenny Rystedt och Christine Kumlien.

Den består av 536 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Omvårdnad & kirurgi begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 427 kr (55%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Böckerna Omvårdnad & medicin samt Omvårdnad & kirurgi är resultatet av ett gemensamt projekt som har lett fram till dessa två skräddarsydda publikationer för sjuksköterskeutbildningen. Innehållet förser läsaren med heltäckande kunskaper inom två viktiga kärnämnen i utbildningen. Målsättningen är att, på ett pricksäkert sätt, möta dagens och morgondagens sjuksköterskestudenters kunskapsbehov – genom hela utbildningen och in i yrkeslivet.Verket omfattar 54 kapitel som i mesta möjliga mån har skrivits av en sjuksköterska och en läkare i författarpar för att återspegla den teamsamverkan som studenten så småningom ska bli en del av i sin kliniska vardag. En följd av denna teamsamverkan är också att de naturvetenskapliga och omvårdnadsvetenskapliga kunskapsfälten vävs samman på ett ändamålsenligt sätt för läsaren. Syftet är att studenten ska förstå de bakomliggande sjukdomsprocesserna till patientens omvårdnadsbehov och därigenom kunna vidta relevanta omvårdnadsåtgärder.Patientens symtom, tecken och möjliga behandlingsåtgärder beskrivs på ett pedagogiskt sätt i dessa rikt illustrerade böcker som även omfattar ett digitalt material för att ytterligare förstärka studentens lärande.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 345 kr   Spara 55% mot nypris
 Letar efter nypriser..