Omsorg i en förskola på vetenskaplig grund
ISBN9789127147072
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareEva Johansson, Bim Riddersporre, Barbro Bruce, Charlotte Pegetti, Annika Åkerblom
Publiceringsår2016-09-01
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor281
SpråkSvenska

Inbunden • 2016-09-01

Omsorg i en förskola på vetenskaplig grund

av Eva Johansson, Bim Riddersporre, Barbro Bruce, Charlotte Pegetti och Annika Åkerblom

  • ISBN: 9789127147072
  • Upplaga: 1
  • Format: Inbunden
  • Publiceringsår: 2016-09-01
  • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
  • Antal sidor: 281
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Omsorg i en förskola på vetenskaplig grund

Boken Omsorg i en förskola på vetenskaplig grund släpptes år 2016 och är skriven av Eva Johansson, Bim Riddersporre, Barbro Bruce, Charlotte Pegetti och Annika Åkerblom.

Den består av 281 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp den ny för 391 kr hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Omsorg i en förskola på vetenskaplig grund ingår i en serie förskolelitteratur. Omsorg är grundläggande i förskolans pedagogik och en viktig sida av alla mänskliga relationer. Den ska enligt läroplanen prägla verksamheten, och barn i förskolan ska erbjudas en trygg omsorg.Omsorg är också en viktig del i kunskapsrepertoaren hos dem som arbetar i förskolan, en kunskap som ofta förblir tyst och svår att dela och utveckla utan ett gemensamt språk för det man gör.I boken Omsorg i en förskola på vetenskaplig grund utforskas omsorg i förskolan som fenomen och begrepp ur olika perspektiv. Här ges både nya kunskaper och ett bidrag till förskolans professionella språk för arbete med omsorg.Boken vänder sig både till studerande på förskollärarutbildningar och till verksamma pedagoger i förskolan.Boken ger viktig inspiration till hur förskolan förhåller sig till omsorg kontra det kunskapsuppdrag som man har idag. Begreppet educare eller lärande omsorg blir väl belyst och de olika ingångarna i ämnet vidgar det pedagogiska fokuset. För den eller de pedagoger som vill ha en grund för mer strukturerad omsorg med koppling till lärande och undervisning är detta en utmärkt och viktig bok. Ulf Mårtensson, BTJ-häftet nr 24, 2016

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Ny 391 kr