Om krig och fred : en introduktion till freds- och konfliktstudier
ISBN9789144075587
Upplaga1
FormatDanskt band
FörfattareKarin Aggestam, Wilhelm Agrell, Annika Björkdahl, Kristine Höglund, Olof Beckman
Publiceringsår2012-08-06
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor334
SpråkSvenska

Danskt band • 2012-08-06

Om krig och fred : en introduktion till freds- och konfliktstudier

av Karin Aggestam, Wilhelm Agrell, Annika Björkdahl, Kristine Höglund och Olof Beckman

 • ISBN: 9789144075587
 • Upplaga: 1
 • Format: Danskt band
 • Publiceringsår: 2012-08-06
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 334
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Niklas M
  359 kr

  Ny

Om Om krig och fred : en introduktion till freds- och konfliktstudier

Boken Om krig och fred : en introduktion till freds- och konfliktstudier släpptes år 2012 och är skriven av Karin Aggestam, Wilhelm Agrell, Annika Björkdahl, Kristine Höglund och Olof Beckman.

Den består av 334 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Om krig och fred : en introduktion till freds- och konfliktstudier begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 359 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Hur kan vi förstå uppkomsten och konsekvenserna av dagens konflikter? Vad kan göras för att förhindra att de bryter ut? Och hur kan pågående konflikter lösas på ett sätt som skapar varaktig fred? I denna breda grundbok presenteras centrala frågeställningar och analytiska perspektiv på krig, terrorism, konflikthantering och konfliktlösning, samt fredsbyggande och utveckling. Boken innehåller också illustrativa fallanalyser - allt ifrån första världskriget, kriget i Afghanistan, konflikthantering i Afrika, svensk säkerhetspolitik och försoningsprocesser i Bosnien-Hercegovina till fredsbyggande insatser i Palestina. I denna andra upplaga har samtliga kapitel uppdaterats och tre nyskrivna kapitel, som behandlar terrorism, religionens betydelse för konfliktlösning och fred samt fred och säkerhet ur ett jämställdhetsperspektiv, har tillkommit. Freds- och konfliktstudier har en flervetenskaplig karaktär, vilket i boken återspeglas i de olika kapitelbidragen och författarnas akademiska bakgrund. Boken vänder sig till de som är intresserade av frågor om krig och fred samt studenter vid universitet och högskolor som möter ämnet freds- och konfliktstudier för första gången.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 359 kr
 Letar efter nypriser..