Om En Pojke
ISBN9789176435328
FormatPocket
FörfattareNick Hornby
Publiceringsår1999-04-30
FörlagMånpocket
Antal sidor283
SpråkSvenska

Pocket • 1999-04-30

Om En Pojke

av Nick Hornby

  • ISBN: 9789176435328
  • Format: Pocket
  • Publiceringsår: 1999-04-30
  • Förlag: Månpocket
  • Antal sidor: 283
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Om En Pojke

Boken Om En Pojke släpptes år 1999 och är skriven av Nick Hornby.

Den består av 283 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Månpocket.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Om en pojke är en berättelse om en ovanlig vänskap, mellan en man och en pojke. En vänskap där gränsen mellan barn och vuxen gång på gång suddas ut.Marcus är tolv år och har just flyttat till London med sin deprimerade proggmamma. Han blir mobbad i skolan för sina töntiga kläder och för att han inte har en aning om vem Kurt Cobain är.Will Freeman är 36 år, ungkarl, ekonomiskt oberoende. Han ägnar all sin tid åt musik, tjejer, shopping, pubar och att hålla koll på de senaste trenderna. För att träffa lättraggade ensamstående mammor, uppfinner han en tvåårig son och går med i en förening för ensamma föräldrar. Där möter han Marcus och hans mamma, och inget blir som Will har tänkt sig.en av de bästa brittiska berättarna i sin generation. Mats Gellerfelt, SvDen roman som förtjänar att ge Hornby en high score bland vår tids samtidsskildrare. Jan Gradvall, Bokus MagasinDet är länge sedan jag läste något så underhållande och roligt HD

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..