Obstetrik
ISBN9789144007311
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareHenrik Hagberg, Karel Marsál, Magnus Westgren
Publiceringsår2008-09-03
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor715
SpråkSvenska

Inbunden • 2008-09-03

Obstetrik

av Henrik Hagberg, Karel Marsál och Magnus Westgren

 • ISBN: 9789144007311
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2008-09-03
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 715
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Yi W
  449 kr

  Bra skick

Om Obstetrik

Boken Obstetrik släpptes år 2008 och är skriven av Henrik Hagberg, Karel Marsál och Magnus Westgren.

Den består av 715 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Obstetrik begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 449 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Obstetriken är ett av medicinens äldsta ämnesområden och innefattar i dag inte bara "förlossningskonst" utan allt från basal fysiologi till vård under graviditet och förlossning. Denna rikt illustrerade lärobok i flerfärgstryck berör inte bara traditionella aspekter på ämnet obstetrik utan avhandlar även föräldrar- barninteraktionen och omvårdnad under graviditet och förlossning. Boken tar också upp embryologi, perinatal patologi, fosterdiagnostik, komplicerade graviditeter och förlossning. Dessutom berörs livsstilsfaktorer, drogmissbruk och betydelsen av fostermiljön för individens framtida hälsa. Det finns utförliga kapitel om ultraljudsdiagnostik, fosterövervakning under graviditet och förlossning, obstetriska ingrepp, etik, psykologiska faktorer, juridiska aspekter och obstetrik i ett historiskt och internationellt perspektiv. Obstetrik är produkten av ett unikt samarbete mellan ett åttiotal specialkunniga läkare och barnmorskor inom svensk obstetrik samt sjukgymnaster, epidemiologer och jurister. I denna andra upplaga av Obstetrik är samtliga kapitel uppdaterade och delvis omskrivna och dessutom har ett nytt kapitel om hudsjukdomar under graviditet tillkommit. Boken vänder sig till studerande på läkarutbildningen samt till läkare och barnmorskor verksamma inom öppen och sluten vård. Den kan även användas som fördjupnings- och referensbok.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 449 kr
 Letar efter nypriser..