OBM - Ledarskapets psykologi
ISBN9789162298128
FormatHäftad
FörfattareLeif E Andersson, Mira Klintrot
Publiceringsår2009-10-27
FörlagSanoma utbildning
Antal sidor262
SpråkSvenska

Häftad • 2009-10-27

OBM - Ledarskapets psykologi

av Leif E Andersson och Mira Klintrot

 • ISBN: 9789162298128
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-10-27
 • Förlag: Sanoma utbildning
 • Antal sidor: 262
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Robinzon H
  309 kr

  Ny

Om OBM - Ledarskapets psykologi

Boken OBM - Ledarskapets psykologi släpptes år 2009 och är skriven av Leif E Andersson och Mira Klintrot.

Den består av 262 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Sanoma utbildning.

Köp OBM - Ledarskapets psykologi begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 250 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

OBM - Ledarskapets psykologi OBM står för Organizational Behavior Management och visar på ett enkelt och pedagogiskt sätt hur modern psykologisk kunskap kan användas i ledarskap och organisationsförändring. OBM - Ledarskapets psykologi ger teori och konkreta praktiska verktyg för förändring. Det är människors beteende, inte värderingar eller egenskaper, som påverkar resultatet. Boken lär dig vikten av konsekvenser och ger dig förklaringen till varför medarbetare gör som de gör. Ett konsekvensstyrt ledarskap ger de nödvändiga verktygen för att genomföra verklig förändring via beteenden. OBM - Ledarskapets psykologi har skrivits av Leif E. Andersson - datavetare och psykolog som arbetar med utveckling av ledare, projektledare, medarbetare och organisationer samt Mira Klintrot - biokemist och handledande konsult som arbetar med organisations- och ledarskapsutveckling. OBM - Ledarskapets psykologi vänder sig till alla som arbetar med människor; chefer/ledare, HR-specialister och konsulter. Boken kan användas av alla som är intresserade av människor och som vill lära sig mer om vad som styr människors beteende.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 250 kr
 Letar efter nypriser..