Nyreligiositet i Sverige : Ett religionsvetenskapligt perspektiv
ISBN9789157800442
FormatHäftad
FörfattareLiselotte Frisk
Publiceringsår1998
FörlagNya Doxa
Antal sidor240
SpråkSvenska

Häftad • 1998

Nyreligiositet i Sverige : Ett religionsvetenskapligt perspektiv

av Liselotte Frisk

 • ISBN: 9789157800442
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1998
 • Förlag: Nya Doxa
 • Antal sidor: 240
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 3 säljare -78% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Svante M
  109 kr

  Väl använd

 • Irene N
  159 kr

  Bra skick

 • Maja B
  159 kr

  Ny

Om Nyreligiositet i Sverige : Ett religionsvetenskapligt perspektiv

Boken Nyreligiositet i Sverige : Ett religionsvetenskapligt perspektiv släpptes år 1998 och är skriven av Liselotte Frisk.

Den består av 240 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Nya Doxa.

Köp Nyreligiositet i Sverige : Ett religionsvetenskapligt perspektiv begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 179 kr (78%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vad är egentligen att betrakta som nyreligiositet? Hur förhåller det sig till de gamla religionerna och till det sekulariserade samhället? Inte minst viktig är den distinktion som görs mellan begreppen nyreligiositet, nya religiösa rörelser och New Age, företeelser som blandas vilt bl a i medierna, men som sinsemellan är vitt skilda. Genom att anlägga ett religionsvetenskapligt perspektiv, och undersöka företeelserna ur ett historiskt och sociologiskt perspektiv, skapar Frisk ordning i begreppen och avmystifierar sådant som kan verka underligt och ibland rentav skrämmande.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 50 kr   Spara 78% mot nypris
Ny från 229 kr