Nyheter - Att Läsa Tidningstext
ISBN9789173246644
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareLundgren Kristina
Publiceringsår1999
FörlagGalago
Antal sidor145
SpråkSvenska

Inbunden • 1999

Nyheter - Att Läsa Tidningstext

av Lundgren Kristina

 • ISBN: 9789173246644
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 1999
 • Förlag: Galago
 • Antal sidor: 145
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 1 säljare -73% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Maria M
  109 kr

  Bra skick

Om Nyheter - Att Läsa Tidningstext

Boken Nyheter - Att Läsa Tidningstext släpptes år 1999 och är skriven av Lundgren Kristina.

Den består av 145 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Galago.

Köp Nyheter - Att Läsa Tidningstext begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 136 kr (73%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

En dagstidnings viktigaste funktion är att informera. Men en tidningsartikel ger bara en enda bild av världen, en av många möjliga. Artikelförfattare och redigerare kan på olika sätt påverka vår uppfattning om omvärlden. Därför är det viktigt att granska sin tidning kritiskt. Nyheter — att läsa tidningstext är tänkt som en handledning för den som ska analysera nyheter. Den innehåller såväl metodavsnitt som förteckningar över vanliga ord och uttryck inom nyhetsvärlden. Som illustration visas de flesta av de refererade och analyserade texterna i faksimil. Löpande redovisas även en rad användbara tips för vidare läsning.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 50 kr   Spara 73% mot nypris
Ny från 186 kr