Nya Språknyckeln D - Elevpaket - Digitalt + Tryckt - för senare delen av SFI
ISBN9789144104522
Upplaga2
FormatFlexband
FörfattareRagnhild Odin, Ingrid Lennartson-Hokkanen
Publiceringsår2016-01-19
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor192
SpråkSvenska

Flexband • 2016-01-19

Nya Språknyckeln D - Elevpaket - Digitalt + Tryckt - för senare delen av SFI

av Ragnhild Odin och Ingrid Lennartson-Hokkanen

 • ISBN: 9789144104522
 • Upplaga: 2
 • Format: Flexband
 • Publiceringsår: 2016-01-19
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 192
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Fady G
  260 kr

  Ny

Om Nya Språknyckeln D - Elevpaket - Digitalt + Tryckt - för senare delen av SFI

Boken Nya Språknyckeln D - Elevpaket - Digitalt + Tryckt - för senare delen av SFI släpptes år 2016 och är skriven av Ragnhild Odin och Ingrid Lennartson-Hokkanen.

Den består av 192 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Nya Språknyckeln D - Elevpaket - Digitalt + Tryckt - för senare delen av SFI begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 260 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

En klassiker i ny tappning! Nya Språknyckeln D är en utveckling av det mycket uppskattade sfi-läromedlet Språknyckeln D. Det är ett modernt läromedel för aktiv språkinlärning.Liksom tidigare är sju skönlitterära texter grunden i läromedlet, men mer än hälften av dessa utdrag är nya, hämtade från kända romaner och biografier. Varje text behandlar ett angeläget tema om bl.a. arbete, kropp och själ samt människor omkring oss.Elevpaket - digitalt läromedel och tryckt bok Elevpaketet består av ett digitalt läromedel och en tryckt bok.Digialt läromedel Den interaktiva elevboken är inläst med autentiskt tal och textföljning. Ett stort antal interaktiva övningar för grammatik-, uttals- och ordträning, kapiteltest samt en minigrammatik med extra övningar gör att eleverna kan arbeta självständigt och flexibelt.Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning.Interaktiva uppgifter för aktiv kommunikation, grammatik-, uttals- och ordträning, kopplade till kunskapskraven.Minigrammatik tillsammans med en stor mängd grammatiska övningar.Kapiteltest.Facit till elevbokens övningar.Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil.I det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.Det digitala läromedlet aktiveras med koden som finns i boken. Här kan du läsa mer om hur du aktiverar ditt digitala läromedel: https://www.studentlitteratur.se/#aktiveraproduktElevbok Till läromedlets skönlitterära texter är olika typer av övningar kopplade, som gör att eleverna får träna på läsförståelse, hörförståelse, skriftlig produktion, muntlig produktion och interaktion. Särskilt stort fokus läggs på kommunikativa övningar.Textutdragen som eleverna får möta i både skriftlig form och som hörövningar är hämtade från följande romaner/biografier i LL-förlagets bearbetning:OndskanKejsaren av PortugallienAnna, Hanna och JohannaDöden och kärleken i KumlaAlfred Nobel Den olycklige uppfinnarenHundraåringen som försvannJag är ZlatanI varje kapitel presenteras olika grammatiska moment, med regler och många övningar. De grammatiska genomgångarna finns också samlade i minigrammatiken. Den fungerar som en regelbok med exempel, som eleverna och lärare enkelt kan slå upp i.Till läromedlet hör också ett fylligt lärarpaket.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 260 kr
 Letar efter nypriser..