Nya sociallagarna 2006, 19:e uppl
ISBN9789139108177
Upplaga19
FormatInbunden
Publiceringsår2006-01-20
FörlagNorstedts Juridik
Antal sidor708
SpråkSvenska

Inbunden • 2006-01-20

Nya sociallagarna 2006, 19:e uppl

 • ISBN: 9789139108177
 • Upplaga: 19
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2006-01-20
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Antal sidor: 708
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Monnie M
  159 kr

  Bra skick

Om Nya sociallagarna 2006, 19:e uppl

Boken Nya sociallagarna 2006, 19:e uppl släpptes år 2006.

Den består av 708 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Juridik.

Köp Nya sociallagarna 2006, 19:e uppl begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Ger en komplett redovisning av de fyra lagar som socialtjänsten vilar på: socialtjänstlagen, Lagen med särskilda bestämmelser om vård av unga, Lagen om vård av missbrukare i vissa fall och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Lagarna presenteras med utförliga kommentarer. Vidare återges följdförfattningar till lagarna och i valda delar redovisas central lagstiftning av betydelse för socialtjänsten t.ex. föräldrabalken och sekretesslagen. I den nya upplagan redovisas de omfattande förändringar som med verkan från den 1 juli 2005 har gjorts i författningarna. LVM har tillförts flear nya bestämmelsersom syftar till att stärka den enskildes rättssäkerhet och förbättra kvaliteten i vården. En proportionalitetsprincip har införts i LVM och LVU. Vidare har provtagning för kontroll av drogpåverkan har utvidgats och sekretessbrytande regler har införst i LVM och LVU för att möjliggöra för SiS att följa upp vård. Även LSS har ändrats i flera avseenden. I laagen har flera nya bestämmelser om ärendehandläggningen tagits in. Boken innehåller även hänvisningar till nytillkomna relevanta rättsfall, uttalanden av JO, uppgifter om Allmänna råd och Meddelandeblad från Socialstyrelsen samt cirkulär från Svenska kommunförbundet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr
 Letar efter nypriser..