Nya konditionstest på cykel
ISBN9789186323103
FormatHäftad
FörfattareGunnar Andersson
Publiceringsår2011-07-04
FörlagSISU Idrottsböcker
Antal sidor213
SpråkSvenska

Häftad • 2011-07-04

Nya konditionstest på cykel

av Gunnar Andersson

  • ISBN: 9789186323103
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2011-07-04
  • Förlag: SISU Idrottsböcker
  • Antal sidor: 213
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Nya konditionstest på cykel

Boken Nya konditionstest på cykel släpptes år 2011 och är skriven av Gunnar Andersson.

Den består av 213 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget SISU Idrottsböcker.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

För att på bred bas kunna jobba med hälsofrågor krävs självklart kunskap, men också olika mätmetoder för att värdera och bestämma den fysiska arbetsförmågan. Med hjälp av ett konditionstest får man ett underlag för att bedöma den fysiska orken och kapaciteten i cirkulationsorganen. Man får dessutom ett underlag för att föra ett samtal med den som genomgått testet om hälsa, motion och livsstil. Nya konditionstest på cykel riktar sig till dig som vill bli testledare och önskar hjälpa människor till ett hälsosammare liv, där ett konditionstest inte minst kan innebära en ökad motivation till förändring. Boken är en revidering som innehåller både nyheter och förtydliganden när det gäller genomförandet av submaxtest på cykelergometer och ett kompletterande sätt att beräkna maximal syreupptagning vid problematiska, det vill säga inte helt rättvisande, testresultat. Nya konditionstest på cykel riktar sig både till befintliga testledare och till alla som vill arbeta med Åstrandtestet som en del i sitt arbete med friskvård och hälsa. Nyheter mot tidigare utgivna versioner: Ett nytt sätt att beräkna maximal syreupptagning, som utgår från Borg RPE skalan och belastningen presenteras. För de med mediciner som påverkar pulsen och för de med en avvikande maxpuls är denna komplettering mycket välkommen. En deltagares syreupptagning och testvärde jämförs nu med aktuellare data för svenska folket. Mer om motion, ork och hälsa, motiverande samtal och koppling till företagsekonomisk lönsamhet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..