Normer och normalitet i socialt arbete
ISBN9789144022192
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareKerstin Svensson
Publiceringsår2007-06-27
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor340
SpråkSvenska

Häftad • 2007-06-27

Normer och normalitet i socialt arbete

av Kerstin Svensson

 • ISBN: 9789144022192
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-06-27
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 340
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Emilie E
  209 kr

  Bra skick

 • Carolina A
  209 kr

  Bra skick

 • Nathalie L
  209 kr

  Bra skick

Om Normer och normalitet i socialt arbete

Boken Normer och normalitet i socialt arbete släpptes år 2007 och är skriven av Kerstin Svensson.

Den består av 340 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Normer och normalitet i socialt arbete begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I socialt arbete är normer och normalitet centrala och det finns anledning att reflektera över både vilka normer människor har och vad som betraktas som normalt i olika tider och sammanhang. I bokens kapitel belyses socialt arbete ur olika vinklar? Texterna handlar om normer, normalitet och normaliseringsprocesser som rör barn, ungdomar, vuxna och äldre. Män och kvinnor. Funktionshundrade, invandrare, hemlösa, fattiga och dementa, men också barn som far illa, vuxna som är misstänkta för brott, missbrukare och människor med sexuella identiteter. Exempel hämtas från ett brett spektrum av verksamheter: barnavård, skola, socialtjänst, försäkringssystem, rättsväsende, missbrukarvård, äldreomsorg, insatser för arbetslösa, ideella organisationer och föreningar av olika slag. Tillsammans skapar denna breda presentation en bild av det sociala arbetets praktik och förutsättningar. Med denna antologi vill författarna belysa aspekter på socialt arbete och skapa utgångspunkter för diskussion om människors vardag och samhällets organisering. Boken vänder sig till socionomer, studenter i socialt arbete och till andra som är intresserade av individer och samhälle.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr
 Letar efter nypriser..