New Public Management - om kunkurrensutsättning, kontrakt och kontroll
ISBN9789147077205
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareRoland Almqvist
Publiceringsår2006-07-12
FörlagLiber AB
Antal sidor152
SpråkEngelska

Inbunden • 2006-07-12

New Public Management - om kunkurrensutsättning, kontrakt och kontroll

av Roland Almqvist

 • ISBN: 9789147077205
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2006-07-12
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 152
 • Språk: Engelska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Caroline N
  239 kr

  Ny

Om New Public Management - om kunkurrensutsättning, kontrakt och kontroll

Boken New Public Management - om kunkurrensutsättning, kontrakt och kontroll släpptes år 2006 och är skriven av Roland Almqvist.

Den består av 152 sidor och är skriven på engelska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp New Public Management - om kunkurrensutsättning, kontrakt och kontroll begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 239 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

För att karaktärisera de två senaste decenniernas förändringar i offentlig sektor brukar begreppet New Public Management (NPM) användas. I den här boken behandlas NPM både som idé och som praktik. NPM-rörelsen, som tycks tilldra sig ett allt större intresse, innefattas av ett kluster av idéer som är lånade från näringslivets metoder att styra sina organisationer. I boken fokuseras på vilket sätt idéerna bakom NPM kan inverka i offentliga organisationers styrningspraktik. Tre centrala delar av NPM analyseras mer ingående: Konkurrensutsättning, kontraktsstyrning och kontroll.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 239 kr
 Letar efter nypriser..