Navigatör och Inspiratör
ISBN9789144001883
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareGöran Ekvall
Publiceringsår1996
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor356
SpråkSvenska

Häftad • 1996

Navigatör och Inspiratör

av Göran Ekvall

 • ISBN: 9789144001883
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1996
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 356
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Johanna P
  179 kr

  Bra skick

Om Navigatör och Inspiratör

Boken Navigatör och Inspiratör släpptes år 1996 och är skriven av Göran Ekvall.

Den består av 356 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Navigatör och Inspiratör begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 179 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken handlar om ledarskap för förändring, utveckling, kreativitet och innovation. Anslaget är brett, vilket de 24 författarna borgar för. Författarna representerar ett flertal vetenskapliga discipliner och har på varierande sätt nalkats den övergripande frågeställningen. Boken bygger på kunskaper och teoriutveckling som härrör från författarnas egna erfarenheter som forskare, chefer och konsulter. Boken är ett värdefullt läromedel för ledarskaps- och organisationsutbildningar inom bl.a. företagsekonomi, sociologi, pslykologi och industriell organisation. Den är tänkt att användas vid såväl universitet och högskolor som inom näringsliv och förvaltning, och vänder sig även till andra med ett allmänt intresse för företag, företagande och organisationer.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 179 kr
 Letar efter nypriser..