Naturvetenskapens bärande idéer för förskollärare
ISBN9789140694928
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMats Areskoug, Margareta Ekborg, Maria Rosberg, Susanne Thulin
Publiceringsår2016-10-06
FörlagGleerups Utbildning
SpråkSvenska

Häftad • 2016-10-06

Naturvetenskapens bärande idéer för förskollärare

av Mats Areskoug, Margareta Ekborg, Maria Rosberg och Susanne Thulin

 • ISBN: 9789140694928
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2016-10-06
 • Förlag: Gleerups Utbildning
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Tina M
  379 kr

  Ny

Om Naturvetenskapens bärande idéer för förskollärare

Boken Naturvetenskapens bärande idéer för förskollärare släpptes år 2016 och är skriven av Mats Areskoug, Margareta Ekborg, Maria Rosberg och Susanne Thulin.

Den är skriven på svenska Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning.

Köp Naturvetenskapens bärande idéer för förskollärare begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 379 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Att arbeta med naturvetenskap i förskolan är ett utmanande, spännande och roligt uppdrag. Alla har vi väl förundrats över barns nyfikenhet och goda observationsförmåga när de möter naturvetenskapliga fenomen. Många förskollärare berättar också att det är tacksamt att arbeta med naturvetenskap. Ämnesområdet är stort och det kan vara svårt att som förskollärare få en överblick och veta vad man ska läsa in sig på för att få idéer till relevanta uppgifter att göra tillsammans med barnen. Den här boken handlar om de bärande idéerna i naturvetenskap och är tänkt att stödja förskolläraren i strävan att få grepp om det viktigaste innehållet. Ambitionen är att dra upp de stora linjerna snarare än att ge en heltäckande beskrivning. Exempel från vardagliga sammanhang används för att visa på bärkraften i dessa idéer. Den nya upplagan är reviderad i enlighet med förskolans nya läroplan (Lpfö 18).

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 379 kr